Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Βασιλόπιτα και Βραβεύσεις από Σύνδεσμο Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας

Οι απόστρατοι του Τεχνικού Σώματος τίμησαν και φέτος σε μία όμορφη τελετή τα Αριστεύσαντα τέκνα και του Αιμοδότες του. Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Σαμαράς. Τη Βασιλόπιτα έκοψαν μαζί με τον Πανοσιολογιώτατο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υπτγος ε.α Ιερεμία Τσιμπερδώνης και ο πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλίας Σχης ε.α. Απόστολος Παπαπαρίσης
Οι τυχεροί της εκδήλωσης ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, που εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο Λαμπρινή Κύρκου - Σαμαρά και ο Άνχης ε.α. Νικόλαος Ηλιόπουλος
Η φωτογραφική κάλυψη για ακόμα μια φορά από τον συνάδελφο Κων/νο Μυγδανάλευρο τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους
Οι εν ενεργεία συνάδελφοι Σχης (ΤΧ) Ιωάννης Ζαφείρης ως εκπρόσωπος του Δκτου της 1ης Στρατιάς, Σχης (ΤΧ) Παναγιώτης Τρικάζης Δκτης του 303 ΠΕΒ (Λάρισα), Σχης (ΤΧ) Γεώργιος Ουρουμίδης Δκτης του 304 ΠΕΒ (Βελεστίνο) και Σχης (ΤΧ) Ιωάννης Καπελαρίδης Υδκτης του 307 ΠΕΒ (Στεφανοβίκειο).
Οι εν αποστρατεία συνάδελφοι Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής πρόεδρος ΕΑΑΣ, Υπτγος ε.α. Ιερεμίας Τσιμπερδώνης πρόεδρος ΣΑΑΤΧΣ, Υπτγος ε.α. Ευστάθιος Δερμεντζόγλου γραμματέας ΣΑΑΤΧΣ, Υπτγος ε.α. Γεώργιος Ασμίνης γραμματέας ΕΑΑΣ Λάρισας, Υπτγος ε.α. Γεώργιος Τοσιλιάννης πρόεδρος ΕΑΑΣ Μαγνησίας και Χρήστος Χαλκιάς πρόεδρος Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Λάρισας και πολλά - πολλά μέλη του Συνδέσμου μας. 
Βραβεύτηκαν οι παρακάτω:
--Ο Ανχης (ΤΧ) ε.α. Θεοδόσιος Καραβίδας ο οποίος ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του ΣΑΑΤΧΣ Θεσσαλίας μετά από πενταετή θητεία. Ο νυν πρόεδρος τον ευχαρίστησε θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά του. Ο ίδιος συγκινημένος ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε και δήλωσε ότι θα είναι πάντα παρών στις δραστηριότητες του Συνδέσμου. 
--Η Επιλοχίας (ΤΧ) Μαρίνα Καραμπάτζιου του 307 ΠΕΒ η οποία αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και είναι πλέον πτυχιούχος της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών / Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.
--Τα τέκνα και οι αιμοδότες που φαίνονται στην παρακάτω εικόνα














Χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους της εκκλησίας ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Σαμαράς, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής και ο πρόεδρος του ΣΑΑΤΧΣ Υπτγος ε.α. Ιερεμίας Τσιμπερδώνης.



Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Περιφέρειας Θεσσαλίας Σχης ε.α. Απόστολος Παπαπαρίσης κάνοντας τον απολογισμό του έτους ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια από το Σύνδεσμο να συμμετέχει στην τοπική κοινωνία και με τις μικρές του δυνάμεις να στηρίξει τις ηθικές, θρησκευτικές και εθνικές αξίες με τις οποίες έχουμε γαλουχηθεί όλα αυτά τα χρόνια.  
Αναφέρθηκε δε στις επόμενες δραστηριότητες του Συνδέσμου που είναι η συμμετοχή στην εκδήλωση στο ΔΩΛ της 20ης Φεβρουαρίου 2019 με ομιλητή τον συνάδελφο συγγραφέα & γεωστρατηγικό αναλυτή κ. Σάββα Καλεντερίδη, την αιμοδοσία της 11ης Απριλίου 2019 και την ετήσια ημερήσια εκδρομή στις αρχές Ιουνίου 2019.

























































 
  








Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι στο Σύνδεσμο Αποστράτων Αξκων Τεχνικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν εγγραφεί εδώ και δύο χόνια ως μέλη και συνάδελφοι από άλλα Όπλα και Σώματα και ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται: Μέχρι σήμερα έχουν εγγραφεί οι (1) Σχης ε.α. Βόσιος Βασίλειος, (2) Ανχης ε.α. Ευσταθίου Τηλέμαχος, (3) Ανχης ε.α Ηλιόπουλος Νικόλαος, (4) Ανχης ε.α Μητσιός Νικόλαος, (5) Ανχης ε.α. Μπαντίκος Αθανάσιος, (6) Ανχης ε.α. Σωμαράς Ευάγγελος, (7) Αντγος ε.α. Τζωρτζάτος Νικόλαος, (8) Υπτγος ε.α. Φρέτσιος Αντώνιος, (9) Ταξχος ε.α. Χυτούδης Νικόλαος και (10) Λγος ε.α. Ράπτης Κωνσταντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου