Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

Ανοικτή Επιστολή προς Ευήκοα Ώτα......


  Αγαπητέ μου Απόστολε, παλαιέ συνεργάτη και φίλε, μην πτοείσαι, το κεφάλι ψηλά και το κορμί σου ευθυτενές όπως πάντα, την Προεδρεία στο Παράρτημα της ΕΑΑΣ Λάρισας την πήρες με την αξία σου.
Ξεχώρισες μέσα από συναδέλφους, αρθρογραφώντας στον τοπικό τύπο. Διακρίναμε την οξύτητα του πνεύματος σου, την ενεργητικότητα σου και την μαχητικότητα που δείχνεις στα δίκαια αιτήματα των Αποστράτων  και εν Ενεργεία συναδέλφων  μας . Αγαπήθηκες από όλους τους Συναδέλφους Πανελλήνια και αυτό φαίνεται από τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που παίρνω ως πρόεδρος του παραρτήματος ΣΑΑΤΧΣ Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Πιστεύω ακράδαντα ότι στο τέλος θα αναιρεθεί η καρατόμηση σου, διότι είναι κατάφορα άδικη και παράλογη. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα ψεγάδι που να έδωσε τροφή στην ΕΑΑΣ Αθηνών ,όσο και αν πιέστηκε, να πάρει τέτοια απόφαση. Ακόμη και τότε που πήραμε την απόφαση για πρώτη φορά στα χρονικά να πραγματοποιήσουμε πρώτοι εμείς στην Λάρισα, εκείνη την ειρηνική πορεία και να αφυπνίσουμε όλους τους συναδέλφους , αποδείξαμε ότι είχες μεγάλο δίκιο και φτάσαμε αργότερα στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των Αθηνών, Θεσ/νίκης, Λάρισας και Κρήτης.
Δεν θέλουμε  πια Κεντρικές Διοικήσεις και δεν νομίζω ότι η σημερινή Διοίκηση είναι όπως εκείνες, που έδωσαν τα εκατομμύρια από το ΜΤΣ και έδιναν συντάξεις σ’αυτούς που σκότωναν Έλληνες Αξκούς-Υπξκούς και Στρτες, όπως εκείνες που πούλησαν την Γενική Τράπεζα και Ακίνητα, ακόμη και παιγνίδια των ενοικιαζομένων ακινήτων του ΜΤΣ μέχρι και σήμερα.
Πιστεύω φίλε μου Απόστολε, ότι έστω και την ύστατη στιγμή, πριν υπογραφεί το πρακτικό, ότι θα αλλάξουν γνώμη για το καλό το δικό τους, θα καταλάβουν ότι θα χάσουν ένα προβεβλημένο Πρόεδρο παραρτήματος ΕΑΑΣ που θα τους υποβοηθήσει τα μέγιστα.
Σε αντίθετη περίπτωση τα μέλη της ΕΑΑΣ Λάρισας δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, η κίνηση θα γίνει είτε το θες, είτε όχι.
Είμαστε μαζί σου και το σύνθημα που θα έχουμε είναι  :<<ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ>>.

  -Ο-
                                                              ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                           Του Παρατήματος ΣΑΑΧΤΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
                                                             Τ.Υ
                                                             Θεοδόσιος Καραβίδας
                                                           Άνχης ε.α

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ευήκοοα ώτα, τάχουν κλειστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ ψήφισαν ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη αποστολή.Ανεκδιήγητοι και κατώτεροι των περιστάσεων.Θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά στους Αποστράτους Αξκούς εκμεταλλευόμενοι τη δραστηριότητα του κ Παπαρίση. Λυπάμαι και μετάνιωσα που συμμετείχα στις εκλογές ανάδειξής τους.Κ ρ ί μ α κ ρ ί μ α κ ρ ί μ α. Μας αξίζει οτι βιώνουμε και οτι πρόκειται στη συνέχεια να βιώσουμε.
    Θωμάς Απ Τασιούλας Ανχης (ΤΧ) εα

    ΑπάντησηΔιαγραφή