Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Υπό βροχή τελέσθηκε η Επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη των Ηρωικώς Πεσόντων κατά τους Αγώνες του Έθνους - Στεφάνι κατέθεσε ο ΣΑΑΤΧΣ Θεσσαλίας (φωτογραφίες)


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πρωί του Σαββάτου της 10ης Φεβρουαρίου 2018 τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο στρατιωτικό κοιμητήριο της Λάρισας στη μνήμη των ηρωικώς πεσόντων κατά τους αγώνες του Έθνους.
Στην τελετή παραβρέθηκαν, οι Πολιτικές και Στρατιωτικές αρχές, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί καθώς και ευλαβείς χριστιανοί της πόλεως.
Επικεφαλής ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο οποίος μαζί με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη, ανωτάτους αξιωματικούς, τον εκπρόσωπο της εκκλησίας και τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Δημήτριο Παπαδημόπουλο, στάθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής στη βροχή, όπως και οι στρατιώτες που στέκονταν στους τάφους των ηρώων, το στρατιωτικό άγημα και τη Στρατιωτική Μουσική της 1ης Στρατιάς!
Στεφάνι εκ μέρους του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΤΧ Περιφέρειας Θεσσαλίας κατέθεσε ο νέος πρόεδρος Σχης (ΤΧ) ε.α. Απόστολος Παπαπαρίσης, που διαδέχθηκε τον Ανχη (ΤΧ) ε.α. Θεοδόσιο Καραβίδα τον προηγούμενο μήνα.

















Το βιντεάκι με τις καταθέσεις στεφάνων από το https://kranosgr.blogspot.gr/2018/02/1_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου