Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Άρωμα Τεχνικού 303 ΠΕΒ


Άρωμα   Τεχνικού
303  ΠΕΒ

                                                       
   Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 στο 303 ΠΕΒ ετελέσθη Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία, με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Νικολάου, όπως και ο ομώνυμος Ιερός Ναός του στρατοπέδου <<Σχη Χατζηαναγνώστου Γεωργίου>>.  Στην τελετή χοροστάτησε ο Πρωτοπρεσβύτερος κος Καρυώτης Αθανάσιος με κατάνυξη και μεστά μηνύματα. Αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Διοικητού του 303 ΠΕΒ Σχη (ΤΧ) Κου Ζώη Σπυρίδωνα αναλύοντας την σπουδαιότητα του παραγωγικού έργου του Εργοστασίου προς την Πατρίδα μας, που αποδίδει επί 60 Χρόνια αξιόπιστο τεχνικό υλικό για την άμυνά μας.
Την σεμνή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σχης (ΤΘ) Κος Παπαδόπουλος Κων/νος , ο Πύραρχος Κος Σκούπρας Κων/νος , οι παλαιοί Δκτές Υπτγος ε.α. Κος Ντζιαχρήστος Δημήτριος , Υπτγος ε.α Κος Τσιαμούρας Βασίλειος , και ο Τξχος ε.α Κος Ρόμπολας Σωτήριος. Από το Παράρτημα του Σ.Α.Α.ΤΧ.Σ Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο  Πρόεδρος  Ανχης  ε.α  Θεοδόσιος Καραβίδας, το  Στρατιωτικό και  Πολιτικό  προσωπικό  του Εργοστασίου και  πλήθος  κόσμου.        Ακολούθησε λιτή δεξίωση ,σημείο των ημερών που διάγουμε, αλλά με ευχάριστη και παραγωγική συζήτηση.

                                                          1 σχόλιο:

  1. Σας εύχομαι Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, αγάπη και πολλά χαμόγελα . Ειδικότερα στον κύριο Τσιαμούρα Βασίλειο εύχομαι ο θεός να τον έχει πάντα καλά όπως επίσης και την οικογένεια του. Θα ήθελα επίσης με αυτή την ευκαιρία να τον ευχαριστήσω θερμά για όλα αυτά που έκανε για μένα και την οικογένεια μου …Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό….
    Κ. Βασίλη σας ευχαριστώ πολύ να είστε πάντα καλά. ΒΑΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ κρανέα Καρδίτσας. 6977831717

    ΑπάντησηΔιαγραφή