Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΣΑΑΤΧΣ ΑΘΗΝΩΝ Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα σας.
Μιά μέρα μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα η πρώτη αποτίμηση είναι ότι επρόκειτο για την , μακράν της δεύτερης , πιο επιτυχημένη συγκέντρωση που επιχειρήθηκε ποτέ από απόστρατους και εε στρατιωτικούς. Σίγουρα παρουσιάσθηκαν προβλήματα , οργανωτικά και μη , αλλά η παρουσία των συναδέλφων εε και εα ήταν πραγματικά καταλυτική ώστε ο τελικός απολογισμός να είναι θετικός πολύ πλέον του αναμενομένου. Το μήνυμα που επεδιώκαμε να δοθεί έφτασε στους αποδέκτες του και ήταν πολύ ηχηρό και μένει να δούμε αν γνωρίζουν ανάγνωση ώστε να το διαβάσουν και να το κατανοήσουν. 
Η επιτυχία αυτή μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε και να έχουμε ετοιμότητα για εντονότερη προσπάθεια στο μέλλον και μάλιστα πολύ σύντομα.
Το επόμενο βήμα είναι η συγκέντρωση που διοργανώνουν οι ίδιοι φορείς που διοργάνωσαν και τη χθεσινή συγκέντρωση (δηλαδή όλοι που εκπροσωπούν εα και εε συναδέλφους) στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 13.00 στην πλατεία Αριστοτέλους.
Ο Σύνδεσμος όπως και σε προηγούμενο μήνυμα αναφέρθηκε υποστηρίζει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και για το λόγο αυτό καλείσθε και παρακαλείσθε :

Για το μέλλον των παιδιών μας , των εγγονιών μας , του Στρατού , της Πατρίδας

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 13.00 
ΟΛΟΙ στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.
Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για απουσίες.
Το ΔΣ του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Συνδέσμου παρακαλείται να ενημερώσει το σύνολο , αν είναι δυνατόν , των συναδέλφων με κάθε πρόσφορο μέσον και να μεταφέρει την παράκληση για την μαζικότερη δυνατή συμμετοχή στην συγκέντρωση.
Οι συνάδελφοι της Βορ.Ελλάδος (απο Λάρισα και πάνω) παρακαλούνται να απευθύνονται στα κατά τόπους Παραρτήματα της ΕΑΑΣ για την ενημέρωσή τους για τον τρόπο μετάβασης στη Θεσσαλονίκη για συμμετοχή τους στη συγκέντρωση.
Ολοι οι συνάδελφοι μέλη ή μη του Συνδέσμου παρακαλούμε ενημερώστε τους συναδέλφους που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο
Για το ΔΣ
Ταξχος εα Δερμεντζόγλου Ευστάθιος
Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου