Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των τεθνεότων μελών και μη του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικων Τεχνικού Σώματος - 10-04-2011

            Την Κυριακή 10η Απριλίου 2011 και ώρα 10:30 τελέσθηκε στον ΙΝ του Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των τεθνεότων μελών και μη του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικων Τεχνικού Σώματος. Ταυτόχρονα τελέσθηκε και αρτοκλασία υπέρ υγείας των εν ζωή μελών και του Συνδέσμου. Η τελετή έγινε σε ένα κατάμεστο ναό μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης μεταξύ των οικογενειών, συγγενών και φίλων των θανόντων αλλά και μελών του Συνδέσμου, που παραβρέθηκαν και τίμησαν τη μνήμη των νεκρών συναδέλφων,  με έντονες τις μνήμες απο τη συνύπαρξη με τους συναδέλφους που βρίσκονται στους ουρανούς. Το μνημόσυνο ολοκληρώθηκε με ανάγνωση των ονομάτων των αειμνήστων συναδέλφων απο την κα Σίσσυ Κοζώνη, κόρη του αείμνηστου Στρατηγού Κοζώνη.
           
Μετά το τέλος του θρησκευτικού μέρους του μνημοσύνου παρατέθηκε καφές και κρύο πιάτο στη ΛΑΕΔ. Στο μνημόσυνο παραβρέθηκε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΑΑΣ κος Μαυροδόπουλος, γιός Αξκου του Τεχνικού Σώματος, σύσσωμο το ΔΣ του Συνδέσμου, μέλη  των οικογενειών των τεθνεότων και μεγάλος αριθμός μελών του Συνδέσμου.

 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου